Прокуратура Хмельницького виявила підроблені заяви інвалідів

1 19 5 38219. територіального центру

Працівники міського територіального центру соціального обслуговування населення задля видимості навантаження та «активної» роботи з виявлення осіб, які потребують соціальної допомоги, підробляли підписи громадян.

Як виявила прокуратура міста Хмельницького, службові особи цієї установи підробили заяви 23 інвалідів нібито з проханням надати їм соціальні послуги. На підставі заяв склали договори про надання таких послуг, хоча насправді інваліди на обслуговуванні територіального центру не перебували.

За вказаним фактом прокуратура міста внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення службовими особами міського територіального центру соціального обслуговування населення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення). Триває досудове розслідування.

Окрім того, прокуратурою внесено подання голові Хмельницької міської ради з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності посадову особу управління праці та соціального захисту населення міськради, яка зобов’язана здійснювати контроль за діяльністю територіального центру.

Прес-служба прокуратури м. Хмельницького

Прокуратура Хмельницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*