«Солодка» робота: у Долинській колишня безробітна стала працівницею закладу з «найсмачнішою» назвою

«Солодка» робота: у Долинській колишня безробітна стала працівницею закладу з «найсмачнішою» назвою. долинський район, кар’єрний радник, роботодавець, центр зайнятості, інвалідність

«Солодка» робота: у Долинській колишня безробітна стала працівницею закладу з «найсмачнішою» назвою. долинський район, кар’єрний радник, роботодавець, центр зайнятості, інвалідність

Молода та енергійна жителька Долинського району Вікторія Васильєва, унаслідок проблеми зі здоров’ям, залишилась без роботи. Проте, жінка не стала скаржитись на життя, а продовжила свій шлях до самореалізації та повноцінного життя.

Оголошений карантин та карантинні обмежувальні заходи жодним чином не стали Вікторії на заваді у пошуку роботи. Жінка не полишала спроб самостійно знайти підходящу роботу, у період карантину, звернулася по допомогу у цьому до Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Під час розмови з кар’єрним радником стало зрозуміло, що Вікторія була налаштована тільки на активний пошук роботи. За рекомендаціями фахівців районної філії жінка зверталася на підприємства не лише за актуальними, а й за перспективними вакансіями, які їй були рекомендовані та зазначені у індивідуальній програмі реабілітації особи з інвалідністю, спілкувалася з роботодавцями. Саме одна з таких співбесід з роботодавцем, яка відбулась за домовленістю фахівців районної філії, і мала успіх.

Під час співбесіди з ФОП Лубенець Л.М., у якої виникла потреба в укомплектуванні вільної вакансії «Продавець продовольчих товарів» у кондитерському магазині «Ням-Нямчик», керівниця побачила у Вікторії відповідальну та надійну людину, і тому без вагань запропонувала їй постійне робоче місце. На цю пропозицію жінка, не роздумуючи, погодилась.

За словами Вікторії вона задоволена, що знову має роботу, яка їй до душі. «На сьогодні пошук роботи для мене завершився. Я працюю у магазині з найсмачнішою назвою, до того ж він знаходиться недалеко від мого дому. А ще моя робота – це щоденне спілкування з людьми. Мені цікаво, чим живуть долинчани, як вони сприймають все, що їх оточує, я знаю які їхні вподобання та смаки. Звісно, ще одним позитивним фактором є зарплата, яка дає мені впевненість у майбутньому», – розповідає з оптимізмом дивлячись у своє професійне майбутнє В. Васильєва.

Ольга Мельник, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*