У громадах Дніпропетровської області працює Консультаційний центр зі сприяння зайнятості осіб з інвалідністю серед ВПО

У громадах Дніпропетровської області працює Консультаційний центр зі сприяння зайнятості осіб з інвалідністю серед ВПО. впо, дніпропетровська область, консультаційний центр, працевлаштування, інвалідність

У громадах Дніпропетровської області працює Консультаційний центр зі сприяння зайнятості осіб з інвалідністю серед ВПО. впо, дніпропетровська область, консультаційний центр, працевлаштування, інвалідність

За ініціативи громадської організації “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» запрацював Консультаційний центр зі сприяння зайнятості осіб з інвалідністю з числа ВПО у м. Павлоград, м. Кривий Ріг, м. Нікополь Дніпропетровської області.

Завдання центру: покращити можливості для зайнятості осіб з інвалідністю з числа ВПО в місцевих громадах Дніпропетровської області, надавати консультації на усіх етапах працевлаштування, а саме допомога в написанні професійного резюме, підготовка до співбесіди, кар’єрний супровід та інше за потреби.

До послуг Центру відносяться:

  • консультації ментора з працевлаштування, проведення профорієнтацій;
  • консультації щодо питань зайнятості;
  • проведення профорієнтаційного тестування та супровідні консультації щодо результатів тестування та їх подальшої інтеграції у свій професійний розвиток;
  • формування та оновлення бази актуальних вакансій для осіб з інвалідністю з числа ВПО та надання допомоги в пошуку вакансій.

У центрі працює консультант – ментор з працевлаштування, який надає ґрунтовні консультації та супроводжує під час всього процесу працевлаштування.

Форми надання консультацій:

– офлайн;

– онлайн через скайп, зум, месенджери;

– телефоном.

Погодити зустріч із спеціалістами Консультаційного центру або отримати онлайн консультацію можна за телефоном чи звертатися онлайн через сторінку організації:

+380 96 155 27 26

https://www.facebook.com/fpdip

Проєкт впроваджується ГО “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

democracydnepr

Портал “Громадський Простір”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*