Депутатка Київради шукає військових, які допоможуть зробити місто безбар’єрним

Депутатка Київради шукає військових, які допоможуть зробити місто безбар’єрним. київ, ксенія семенова, військовий, допомога, інвалідність

Проблема недоступності міста має бути проблемою номер один для міської влади

Депутатка Київради шукає військових, які допоможуть зробити місто безбар’єрним. київ, ксенія семенова, військовий, допомога, інвалідністьФото з відкритих джерел

Депутатка Київради від «Слуг народу» Ксенія Семенова шукає у команду військових, які готові допомогти з адвокацією теми безбар’єрності міста. Про це вона повідомила в Telegram.

«Супер, що дептранс говорить про потреби маломобільних людей і особливо військових з травмами. Зараз це в контексті паркомісць на бульварі Лесі Українки від Гулівера до Новогоспітальної. Але справа у тому, що на колісному кріслі, протезі і милицях люди ходять пішки і їздять на громадському транспорті також. І аргумент «та там 150 метрів всього» не дуже працює. Проблема недоступності міста має бути проблемою номер один. Бо це соромно», – наголосила Семенова.

Вона додала, що в її команду потрібні військові, які поки на реабілітації чи вже демобілізовані, і хочуть допомогти з адвокацією теми безбар‘єрності.

Нагадаємо, підземні пішохідні переходи є бар’єром для пересування людей з дитячими візками, людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших маломобільних категорій населення. У вересні депутати Київської міської ради ухвалили рішення про збільшення кількості наземних пішохідних переходів. Вони мають бути встановлені через кожні 500 метрів у секторах житлової та громадської забудови.

Станіслав Нестеренко

Твоє Місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*