Визначено переможців конкурсу «Повір у себе і в тебе провірять інші»

1 1 13 p1360904 1

З 2 квітня по 3 травня за сприяння виконавчого комітету Ковельської міської ради проводився конкурс малюнків і творчих робіт для дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе і в тебе провірять інші». Мета заходу – виявлення творчо обдарованих дітей та молоді з особливими потребами, їх залучення до творчого життя громади, а ще – привернути увагу суспільства до цієї категорії осіб.

7 травня у приміщенні громадської організації «Реабілітаційний центр» визначали переможців конкурсу. Оцінювали роботи члени журі: начальник відділу сім’ї та молоді Ніна Шум, головний спеціаліст міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Медвєдєва, директор художньої школи імені Андроника Лазарчука Олена Цьомик, начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, голова громадської організації «Реабілітаційний центр» Наталія Славікова.

Бажання взяти участь у конкурсі виявили 25 дітей та молодих людей з обмеженими фізичними можливостями, які представили понад 50 малюнків і творчих робіт. Кожна робота – особлива, по-своєму оригінальна та цікава. Та все довелося обирати кращі.

У номінації «Діти» І місце посіла робота Богдана та Михайла Павловичів, ІІ місце у Бондарчука Назара, ІІІ місце завоювала робота Оласюк Анастасії.

У номінації «Молодь» І місце в Дудки Олександра, ІІ-ге – у Максимчука Олександра, ІІІ місце – Грібінік Юлія.

Дипломи та подарунки переможцям та конкурсу вручив секретар міської ради Михайло Гетьман. Всі учасники конкурсу отримали заохочувальні подарунки. А голова громадської організації «Реабілітаційний центр» Наталія Славікова запросила всіх присутніх до «солодкого столу».

Подібні творчі конкурси у місті Ковелі проводяться уже не вперше.

Переможці конкурсів попередніх років неодноразово відзначалися безкоштовними путівками для оздоровлення у МДЦ «Артек» від обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Ковельська міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*