Миколаївські фахівці з персоналу взяли участь у навчальному семінарі-тренінгу

1 15 2 PM920image002 2. люди

1 15 2 PM920image002 112 серпня ц.р. працівники служби персоналу управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м. Миколаєва за запрошенням районного центру зайнятості взяли участь у навчальному семінарі-тренінгу на тему: «Створення позитивного соціально-психологічного клімату в колективі, в якому працюють люди з особливими потребами».

Конвенція ООН про права інвалідів вимагає, щоб люди в усьому світі розуміли інвалідність не як питання медицини, добродійності або залежності, а як питання прав людини. Право на працю – одне з основних прав людини, визнаних міжнародними актами і чинним українським законодавством. Воно поширюється й на осіб з інвалідністю.

Майже в кожному колективі працюють люди з обмеженими фізичними можливостями. І дослідження свідчать, що чимало з них здатні виконувати роботу на такому самому рівні, як і інші працівники. До того ж особи з інвалідністю в середньому лояльніші, надійніші, аніж їхні колеги без інвалідності, вони цінують соціальні контакти, які надає їм робота. Тож участь у навчальному семінарі-тренінгу була для працівників Фонду доволі інформативною та корисною.

Пенсійний фонд України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*