«Манчестер Юнайтед» нанял тренера в инвалидной коляске

1 15 6 article-2531121-1A58146000000578-845 2. рехман

Сохаил Рехман стал первым профессиональным тренером-инвалидом в мировом футболе.

22-летний уроженец Йоркшира появился на свет со спинальной мышечной атрофией, которая в 13 лет привела его в инвалидное кресло. Но Рехману это обстоятельство не помешало поступить в колледж на факультет спортивных технологий и коучинга.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики: Кабмін підтримав законопроект, що дозволить інвалідам безоплатно отримати у власність автомобіль після 10-річного терміну експлуатації

1 15 5 0726clgqvrfpik 2. інваліда

Кабінет Міністрів на своєму засіданні підтримав законопроект „Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення інвалідів автомобілями”.

Як зазначила Міністр соціальної політики Людмила Денісова, чинний механізм забезпечення інвалідів автомобілями потребує вдосконалення, адже нині людина з обмеженими можливостями…

Детальніше…Додати коментар (0)

Бердичівляни поділилися досвідом щодо покращення умов життя дітей з інвалідністю

1 05 4 deti04 2. реабілітації, інвалідністю

Нещодавно у місті Вінниця відбувся спеціалізований Форум для батьків, що виховують дітей з інвалідністю. Ініціаторами та організаторами такого заходу стали: Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України», Міжнародна організація SOFT Tulip та Вінницька обласна громадська організація Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця».

Детальніше…Додати коментар (0)

Світловодчанин на візку організовує пробіг Європою

1 15 3 watermarked---6269 2. візку

Інвалід першої групи зі Власівки (Світловодський р-н) Іван Ареф’єв збирається на візку проїхати Україною та країнами Європейського союзу. Мета – встановити рекорд, зміцнити зв’язки з європейськими діячами та привернути увагу громадськості до подій у Східній Україні.

Детальніше…Додати коментар (1)

Миколаївські фахівці з персоналу взяли участь у навчальному семінарі-тренінгу

1 15 2 PM920image002 2. люди

12 серпня ц.р. працівники служби персоналу управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м. Миколаєва за запрошенням районного центру зайнятості взяли участь у навчальному семінарі-тренінгу на тему: «Створення позитивного соціально-психологічного клімату в колективі, в якому працюють люди з особливими потребами».

Детальніше…Додати коментар (0)