Кабмін збільшив фінансування на протезування учасників АТО на 279 млн грн, – Денісова

1 12 6 denisova10-08-09 2. протезування

Кабінет міністрів України збільшив фінансування на 279 млн грн для протезування учасників антитерористичної операції. Про це на брифінгу заявила міністр соціальної політики України Людмила Денисова, передає кореспондент РБК-Україна.

“Вже прийнято постанову Кабміну про те, що учасники АТО зможуть першого черговому порядку отримувати допомогу. Ми також змогли збільшити фінансування реабілітації учасників АТО. А саме, прийнято рішення про збільшення фінансування на 279 млн грн для протезування учасників АТО. Ми також внесли проект постанови, яким передбачається виділення коштів з державного бюджету для забезпечення протезування наших учасників АТО за межами України. Ми внесемо такий проект постанови на розгляд Кабміну”, – повідомила Денисова.

Вона також нагадала, що нова структура Держслужба з питань ветеранів і учасників АТО буде виконувати функції ліквідованого Держкомітету з питань ветеранів і інвалідів. Держслужба також буде займатися питаннями забезпечення учасників АТО.

“При Кабміні створена Держслужба з питань ветеранів війни та учасників… АТО Ми будемо забезпечувати адаптацію, реабілітацію, санаторно-курортне лікування ветеранів, а також забезпеченням професійно-технічної перекваліфікації, житлом”, – заявила Денисова.

«РБК – Україна»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*