Маніфест ветерана АТО: «Моя війна ще не закінчена»

1 27 7 IMG 0776 2. життя

1 27 7 IMG 0776 1

Київ. Чи завершується війна з припиненням бойових дій? Чи готові бійці повернутись до мирного життя? І чи готове мирне життя їх прийняти?

Відповіді на ці питання будемо шукати в понеділок, 30 березня, в рамках дискусійного клубу «Інклюзивне суспільство» разом із добровольцем АТО, а тепер – людиною з особливими потребами Олександром Кікіним.

Початок о 19:30

вул. Велика Васильківська, 116

вхід безкоштовний

реєстрація обов’язкова, тел.: 067-902-76-06, 063-705-47-98.

Майже рік тому Олександр Кікін поїхав на передову як волонтер і… залишився воювати. 28 червня під мінометним обстрілом отримав важкі поранення, втратив ліву ногу. Кошти на його лікування за кордоном збирали волонтери.

Олександр досі перебуває на лікуванні, проте його графік дуже щільний. Зустрічі, переговори, прес-конференції – все, що потрібно для реалізації задуманого Олександром проекту. У найближчих планах – створення реабілітаційного центру для ветеранів АТО, отримання третьої вищої освіти і розвиток власного бізнесу. «Я хочу показати хлопцям, що вихід є, що життя триває», – каже Олександр. Однак, на його думку, потрібно не стільки адаптувати покалічених бійців, скільки пристосовувати країну для їхнього повноцінного життя.

А як вважаєте ви? Приходьте і скажіть.

За підсумками дискусії, участь в якій візьмуть також члени правління Ощадбанку, сформулюємо ідеї щодо адаптації державних та комерційних установ до людей з особливими потребами.

Дискусійний клуб «Інклюзивне суспільство» – проект Ощадбанку, спрямований на формування в Україні безбар’єрного суспільства. Клуб функціонує на базі першого в країні інклюзивного банківського відділення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*