Сприяємо активному пошуку роботи

1 03 3 PM316image002 2. інвалідністю

  1 03 3 PM316image002 126 січня у Луцькому міському центрі зайнятості відбувся профконсультаційний семінар для осіб з інвалідністю.

Обмежена працездатність не позбавляє шукаючого роботу права на працю. Люди з інвалідністю потребують соціального захисту та гідних умов життя. В семінарі організованому для цієї категорії громадян взяли участь 12 безробітних.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися зі станом регіонального ринку праці, перспективами зайнятості осіб з інвалідністю. Зацікавила присутніх інформація, щодо додаткових гарантій працевлаштування та соціальних послуг, які надає служба зайнятості особам з інвалідністю. Обговорили питання що стосуються Положення про порядок бронювання на підприємствах, в організаціях і установах робочих місць для працевлаштування громадян квотної категорії, опрацювали інформацію про пропозиції робочих місць для окремих категорій населення.

Фахівці центру зайнятості націлили безробітних на активний пошук роботи. Дуже важливо допомогти їм повірити у власні сили та сприяти профілактиці депресії.

Н. Герило, головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Луцького МЦЗ

На фото: під час заходу

Волинський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*