Реабілітаційне відділення для дітей-інвалідів в Дніпровському районі міста Києва (ФОТО)

1 09 image001 1 2. реабілітації

Відділення соціально-медичної реабілітації дітей, хворих на дитячий церебральний параліч, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки та відділення ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів було відкрито 2 червня 2009 року у рамках святкування 40-річчя Дніпровського району й з нагоди міжнародного дня захисту дітей.

Відділення функціонує як державний соціальний заклад при Територіальному центрі соціального обслуговування Дніпровського району.

До відділення соціально-медичної реабілітації дітей, хворих на ДЦП, приймаються діти віком від 5 до 18 років з відповідним діагнозом.

До відділення ранньої реабілітації дітей-інвалідів приймаються діти віком від 2 до 6 років.

Прийом дітей здійснюється рішенням комісії за поданням районних дитячих поліклінічних закладів.

Курс реабілітації проводиться згідно індивідуальних програм реабілітації терміном до 6 місяців. Для проведення комплексної реабілітації відділення має різноманітне обладнання, тренажери, фізіотерапевтичну апаратуру, кульковий басейн, сенсорну кімнату, кімнату для проведення бальнеологічних процедур та аромотерапії, ігрові кімнати.

У відділенні працюють висококваліфіковані спеціалісти: педіатр, логопед, психологи, вчителі – реабілітологи, вихователі, музичний керівник, вчитель інформатики, середні медичні працівники, які в своїй роботі використовують сучасні реабілітаційні методики.

  1 09 image001 1

Спеціалістами відділення проводяться індивідуальні та групові заняття згідно складеного та затвердженого розкладу, а також ведеться робота з організації культурно-масових заходів, дозвілля, проведення розважальних та виховних заходів: театрально-ігрова діяльність, проведення традиційних та календарних свят.

  1 09 image003 2

  1 09 image005 3

Адреса: Київ, Дніпровський район, вул. Курнатовського 7-А
Телефон: 542-68-03. www.zoloti-dity.edukit.kiev.ua e-mail:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*