14 медалей України на міжнародному турнірі з параатлетики

14 медалей України на міжнародному турнірі з параатлетики. міжнародний турнір, змагання, легка атлетика, спортсмен, інвалідність

14 медалей України на міжнародному турнірі з параатлетики. міжнародний турнір, змагання, легка атлетика, спортсмен, інвалідність

Національна паралімпійська збірна команда з легкої атлетки успішно виступила на міжнародному турнірі з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями зору та розумового і фізичного розвитку, що 08 по 15 травня проходив у м. Єзоло, Італія, здобувши 14 високих нагород, з яких 6 золотих, 3 срібних, 5 бронзових.

Ці змагання були кваліфікаційними до чемпіонату світу 2023, у них взяли участь спортсмени з інвалідністю від 71 країн. Від команди України виступило 16 спортсменів з інвалідністю, 11 з яких вибороли високі нагороди турніру.

Найуспішніше від української збірної виступили: Пономаренко Володимир, у доробку якого 2 золоті медалі, а також по 1 золотій медалі здобули – Загребельний Владислав, Помазан Марія, Новак Роман, Зубковська Оксана.

Результати на офіційному сайті:

https://fispes.it/jesolo2023

Онлайн-трансляція на сторінці у фейсбук:

https://www.facebook.com/Fispes

Вітаємо команду з перемогами! Тримаємо наш спортивний фронт! Все буде Україна!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*