Діти з особливими потребами привезли на Волинь 12 медалей

1 27 1254132394 zolotye-medali 112 золотих медалей – з таким трофеєм до Луцька прибули волинські спортсмени. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Більше двох десятків школярів повернулись 20 червня зі Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе». Змагання, у яких брали участь дітки з особливими потребами відбувались в Криму на базі табору «Артек». Після запеклої спортивної боротьби учасники повернулись додому.

З усміхненим обличчям, масою позитиву та нагород повернулися наші спортсмени додому. Такі змагання є традиційними, їх проводять кожного року. Та на цей раз конкурс був для волинської команди найбільш успішним.

Змагання проходили на базі табору «Артек», де відпочивали учасники. Як розповідають тренери – діти були постійно зайняті, відвідували різні екскурсії та додаткові тренування, які позитивно вплинули на результати.

Попри те, що на Волині немає тренувальної бази для діток з обмеженими можливостями, наші спортсмени не опускають рук та знаходять можливості підтримувати себе у хорошій фізичній формі та не збираються зупинятися на досягнутому.

Тренер з легкої атлетики Волинської обласної школи дітей інвалідів Андрій Рожок: «В принципі, ви знаєте по стану легкої атлетики в нашій області немає тренувальної бази… Доріжки були розібрані. У нас на стадіоні Авангард після реконструкції, нажаль, доріжок немає, але наші діти всеодно змагаються з великими областями».

Директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей інвалідів Оксана Рожок запевнила, що і надалі разом з командою будуть сумлінно працювати для покращення результатів. Батьки переможців дякують тренерам. Кажуть, для них не так важливі призи, які привезли діти. Для них цінне тепло та увага, які ці фахівці дарують своїм підопічним.

Людмила Пастушок

ТРК «Аверс»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*