У столиці відбулося урочисте нагородження дефлімпійців та паралімпійців

1 19 12416 2. паралимпийских

1 19 12416 1

З нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів у столиці відбулося урочисте нагородження переможців і призерів Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонів світу і Європи та їхніх тренерів.

Привітати спортсменів завітали й почесні гості, найтитулованіші: заслужені майстри спорту України – Ганна Литвиненко, Яна Мельник, Сергій Малишевський. Також видатні тренери України та міста Києва: Василь Васильєв, Олег Крайній, Григорій Садоян, Василь Ткаченко, Леонід Касицький та багато інших, які підготували призерів та переможців Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, що стали гордістю України.

У рамках заходу спортсменам та тренерам вручили подяки Київської міської державної адміністрації, посвідчення на почесні звання «Заслужений майстер спорту України», «Майстер спорту України міжнародного класу» та пам’ятні подарунки.

Організаторами заходу виступили: управління сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту спільно з Київським міським центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки Київської міської державної адміністрації.

У профільному департаменті інформують, загалом протягом 2013 року кияни-спортсмени з інвалідністю на міжнародних змаганнях Чемпіонатів світу та Європи завоювали 4 золоті, 8 срібних і 15 бронзових медалей.

Наразі спортсмени активно готуються до XVIII зимових Паралімпійських ігор 2015 року, аби вибороти спортивні нагороди найвищого ґатунку заради підвищення авторитету України та міста-героя Києва.

Київська міська державна адміністрація +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*