Презентація на тему створення парафан-клубу

1 30 1 99b262cbe486d2d63784c37b0d4354d9 XL 2. парафан-клуб

1 30 1 99b262cbe486d2d63784c37b0d4354d9 XL 1

В конференц-залі Будинку футболу ФК «Олександрія» представник СAFE (Центр доступу до футболу в Європі) Олександр Остапа розповів про діяльність самої організації, а також провів презентацію на тему створення парафан-клубу.

СAFE – європейська благодійна організація, що базується у Великобританії, створена на грант UEFA Monaco Charity Award у 2009 році. Є асоційованим партнером UEFA у сфері корпоративної соціальної відповідальності. Працює з 54 асоціаціями-членами UEFA. CAFÉ Підтримує вболівальників з обмеженими можливостями по всій Європі у створенні асоціацій.

CAFE підтримує і просуває соціальну модель інвалідності. На сьогоднішній день 12-15% людей у всьому світі мають інвалідність (Всесвітня організація охорони здоров’я): 15% людей з обмеженими фізичними можливостями складають глухі і слабочуючі люди, 1% населення користується інвалідним візком і близько 18% людей з порушеннями зору є повністю сліпими.

Що таке парафан-клуб? Це асоціація вболівальників з обмеженими фізичними можливостями. Окрема організація вболівальників з інвалідністю в окремому клубі.

Переваги парафан-клубів:

– підвищення обізнаності керівних органів клубу;

– співпраця з таких питань, як розвиток стадіону;

– обмін передовим міжнародним досвідом.

Національні парафан-клуби існують у таких країнах: Англія, Уельс, Шотландія, Північна Ірландія, Німеччина та Бельгія.

ФК «Олександрія» підтримало ініціативу і всіляко буде намагатися створити власний парафан-клуб і порадувати своїх вболівальників з інвалідністю новими доступними послугами на стадіоні.

ФК «Олександрія» | Офіційний сайт +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*