“Аж дух захоплює”: оприлюднено перелік військових-учасників “Ігор Нескорених-2020” (ВІДЕО)

“Аж дух захоплює”: оприлюднено перелік військових-учасників “Ігор Нескорених-2020” (ВІДЕО). ігри нескорених-2020, ветеран, військовослужбовець, національна збірна, проєкт

“Аж дух захоплює”: оприлюднено перелік військових-учасників “Ігор Нескорених-2020”. ігри нескорених-2020, ветеран, військовослужбовець, національна збірна, проєкт‘Ігри нескорених’. Фінал відбору | Facebook / Офіс Президента України

Відбірна комісія оприлюднила імена військовослужбовців та ветеранів російсько-української війни, що представлятимуть Україну на “Іграх Нескорених-2020” в Гаазі. Цьогоріч склад Національної збірної вирішили збільшити до 20 представників, яких обирали за новими критеріями. Про це повідомляє “5 канал”.

До команди увійшли нинішні військовослужбовці ЗСУ, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, Нацполіції, Служби безпеки, а також представники добровольчих формувань, які були поранені у зоні бойових дій. Загалом зареєструвалися понад дві сотні учасників.

Зазначається – найкращих обирали фахівці тренерського штабу та міністерства у справах ветеранів у кілька етапів: кандидати мали подати свої документи, скласти психологічні тести та спортивні нормативи. Учасники мають провести загальні збори найближчим часом.

“Зараз в нас починається активний процес, який буде розділений щонайменше на три тренувальні збори. В цьому проєкті спорт розглядається як інструмент реабілітації і соціалізації такої непростої, дуже непростої, але важливої спільноти як ветерани”, – розповів головний тренер збірної України на Іграх Нескорених Сергій Конюшок.

Варто зауважити, що українці вже втретє братимуть участь у заході. У тренерському штабі сподіваються, що їхні підопічні виступлять гідно. Самі Ігри відбудуться у травні наступного року.

“Коли Сергій зачитував тих людей, яких буде тренувати і хто вони, і їхні досягнення – у мене аж дух захоплювало”, – наголосила міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій Оксана Коляда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*