Херсонський спортсмен із порушенням зору посів перше місце на змаганнях зі штовхання ядра

Херсонський спортсмен із порушенням зору посів перше місце на змаганнях зі штовхання ядра. іван словеснов, всеукраїнська спартакіада повір у себе, змагання, спортсмен, інвалідність

Херсонський спортсмен із порушенням зору посів перше місце на змаганнях зі штовхання ядра. іван словеснов, всеукраїнська спартакіада повір у себе, змагання, спортсмен, інвалідністьІван Словеснов (зліва) з директором Херсонської ДЮСШ для дітей з інвалідністю Русланом Малашенком (справа).

Херсонський спортсмен, учень школи № 34 м. Херсона, Іван Словеснов посів перше місце в старшій віковій групі у змаганнях зі штовхання ядра. Також хлопець зайняв четверте місце з бігу на 100 метрів і в стрибках у довжину з розбігу. Тренують спортсмена тренера Олексій Тімолаєв та Олена Морозова.

Про це повідомляє директор Херсонської дитячої юнацької спортивної школи для дітей з інвалідністю та тренер паралімпійських спортсменів Руслан Малашенко на своїй сторінці у фейсбук, інформує «Район.Херсон».

Змагання фінальної стадії Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей з інвалідністю 2008-2013 років народження проходили з 25 по 28 червня у Кропивницькому. В змаганнях прийняло участь близько 90 спортсменів з 15 регіонів України та м. Київ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*