На Іршавщині пройшли щорічні районні змагання з спортивної риболовлі (ФОТО)

На Іршавщині пройшли щорічні районні змагання з спортивної риболовлі (ФОТО). іршавщина, відпочинок, дозвілля, змагання, риболовля

На Іршавщині пройшли щорічні районні змагання з спортивної риболовлі. іршавщина, відпочинок, дозвілля, змагання, риболовля

У неділю, 17 липня, у Сільці на Іршавщині влаштували цікаве та насичене дозвілля для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Близько 10 години на озері ГРК “Тиса” було урочисте відкриття ХІІІ змагань з спортивної риболовлі. Проте приготування до зустрічі учасників почались ще вдосвіта.

Вже через кілька хвилин стартувала риболовля.

Змагання тривали дві години. Після закінчення риболовлі кожен учасник зважив свій улов, а головний суддя змагань Василь Турянин визначив переможців.

Ними стали:

І місце – Іван Попович з с.Ільниця

ІІ місце – Михайло Ісак з Приборжавського

ІІІ місце – Василь Малайко з Іршави.

На Іршавщині пройшли щорічні районні змагання з спортивної риболовлі. іршавщина, відпочинок, дозвілля, змагання, риболовля

“Я дуже люблю рибалити, це відпочинок як для тіла, так і для душі. Суть навіть не в кількості риби, яку привезеш додому, а в самому процесі. Шкода, що вибиратись на природу не вдається так часто як би хотілось”, – зазначив Михайло Ісак, учасник рибалки, голова районного товариства інвалідів.

“Ми влаштовуємо такий відпочинок для людей з обмеженими фізичними можливостями, аби вони теж проводили час з користю та в своє задоволення. На жаль, в силу обставин, часто такі особливі люди не мають можливості вибиратись на такі от посиденьки на природі в колі друзів. Саме тому ми вирішили зібрати усіх бажаючих та порибалити разом”, – коментує Сергій Лупак, голова Іршавської райспоживспілки, організатор щорічного риболовного турніру.

Усі присутні отримали багато позитивних емоцій, а учасники риболовлі поїхали додому ще й з подарунками від Іршавської райспоживспілки. Після закінчення змагань на всіх чекала смачна рибна юшка, яку приготував Іван Ігус.

Дзеркало Закарпаття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*