У Краматорську пройшов конкурс «Мужність без обмежень -2018»

У Краматорську пройшов конкурс «Мужність без обмежень -2018». краматорськ, мужність без обмежень -2018, учасник, інвалідний візок, інвалідність, screenshot, poster, person, dance, ceiling, cartoon. A sign hanging on a wall

У Краматорську пройшов конкурс «Мужність без обмежень -2018». краматорськ, мужність без обмежень -2018, учасник, інвалідний візок, інвалідність

У Краматорську в «Авангард-Холі» Сада Бернацького пройшов фінал та нагородження переможців Першого Всеукраїнського відкритого конкурсу серед чоловіків на візках «Мужність без обмежень -2018». Організаторами конкурсу виступили Департамент сім′ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація інвалідів «Спілка людей з інвалідністю України», Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Донбас».

У конкурсі виступили чоловіки віком з 18 до 40 років на інвалідних візках із Донецької, Луганської, Полтавської, Херсонської, Житомирської, Київської, Миколаївської областей. Учасники протягом 4 днів проявляли свою майстерність в альпінізмі, перегонах на візках, нардах, дартсі, розбиранні вогнепальної зброї.

«На Донеччині такий конкурс проходить вперше. Ми вдячні цим чоловікам за їх характер, за їх приклад, як треба жити і не падати духом, бо всі вони вже є переможцями», – наголосив заступник голови Донецької облдержадміністрації Сергій Добряк.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Донецька ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*