ВОЛЯ підтримає Національну дефлімпійську збірну України

1 23 2 logo. спортсменів

Компанія ВОЛЯ, яка є офіційним партнером Національного комітету спорту інвалідів України з 2008 року, вирішила і цього року виділити допомогу Національній дефлімпійській збірній України. Українські спортсмени будуть представляти нашу країну на XVIII зимових Дефлімпійських іграх, які пройдуть з 28 березня по 5 квітня 2015 року.

– Ми пам’ятаємо захоплення трибун під час появи прапороносця нашої паралімпійської збірної на стадіоні на торішній церемонії відкриття і закриття Паралімпіади в Сочі. Впевнені, що сила волі, швидкість реакції і настрій на успіх наших спортсменів будуть багаторазово підсилені підтримкою мільйонів уболівальників в Україні. Ми раді допомогти нашій збірній і бажаємо кожному зі спортсменів-дефлімпійців у цій нелегкій для України ситуації гідно представити свою країну на найвищому міжнародному спортивному форумі. Всі співробітники компанії ВОЛЯ вболіватимуть за кожного з 20 учасників нашої збірної. Ми пишаємося нашими дефлімпійцями! – говорить президент компанії ВОЛЯ Сергій Бойко.

У Національну збірну України увійшли 20 дефлімпійців із шести регіонів України (Закарпатської, Київської, Львівської, Сумської та Тернопільської областей). Вісім з них будуть виступати в лижних гонках, 10 – у керлінгу та двоє – в гірськолижному спорті. У керлінгу та гірськолижному спорті наша команда дебютує на цих іграх.

На ХVІІІ зимових Дефлімпійських іграх буде розіграно 31 комплект нагород. Близько 450 спортсменів із 30 країн світу будуть боротися за медалі в п’яти видах спорту: хокей з шайбою, керлінг, сноуборд, лижні гонки і гірські лижі.

Вболіваємо за дефлімпійців!

Воля

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*