Реабілітаційні центри: “І знову разом!”

Реабілітаційні центри: “І знову разом!”. реабілітації

Реабілітаційні центри: “І знову разом!”. реабілітації

Соціально-реабілітаційний центр у Кузнецовську вирішили будувати ще у далекому 1988 році. Довгоочікувана мить настала 16 травня 2013 року. Цього дня у Кузнецовську урочисто відкрили одразу два заклади соціального спрямування: Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів і Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Відсвяткували, і одразу ж взялися до роботи: в обох закладах розпочався повноцінний реабілітаційний процес. Усі зусилля педагогічного та медичного персоналу спрямували на те, щоб навчити вихованців орієнтуватися у побуті, елементарному самообслуговуванні, долучатися до нескладних трудових процесів, необхідних для самореалізації у повсякденному житті.

12 вересня 2013 року обидва Центри соціальної реабілітації інвалідів гостинно відчинили двері закладу, аби зустріти своїх друзів та вихованців. Цього дня у Центрі було гамірно та весело: проходила святкова розвага «І знову разом», куди запросили усіх, хто вміє щиро дружити та не любить сумувати. Завітали на свято й давні друзі та помічники центрів із подарунками. Микола Карповець, представник профкому «Рівненської АЕС», традиційно вітав діток від імені усього профкому із початком навчального року смачними солодкими сюрпризами, а вихованці гуртка «Пірует» БДЮТ презентували дітлахам та дорослим музичні дарунки. Натомість вихованці закладів тішили своїх гостей іграми, конкурсами, танцями, піснями та щирими розмовами.

«Після літнього відпочинку починається новий навчальний рік з його очікуваннями та цікавими новинами, труднощами та радісними моментами, пізнанням нових царин у різних галузях та творчими досягненнями. Літо минуло і ми знову усі разом, щоб майструвати, фантазувати і творити. Щиро рада усіх вас бачити в рідних стінах нашого реабілітаційного центру!» – зазначила директор Кузнецовського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Людмила Мирончук.

"34400.net" +ФОТО, ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*