В Бахмутському районі відкрито нову філію Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

В Бахмутському районі відкрито нову філію Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. світлодарськ, дитина-інвалід, реабілітаційна послуга, соціальний захист, філія, person, outdoor, clothing, smile, woman. A couple of people that are standing in front of a building

В Бахмутському районі відкрито нову філію Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. світлодарськ, дитина-інвалід, реабілітаційна послуга, соціальний захист, філія

До Міжнародного дня захисту дітей в Бахмутському районі приурочена визначна подія – відкриття в місті Світлодарськ філії Комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів».

Після приєднання до Бахмутського району міста Світлодарськ і смт Миронівський значно збільшився контингент дітей-інвалідів, які потребують реабілітаційних послуг. З метою забезпечення соціального захисту цих дітей, створення належних умов задля їх реабілітації керівництвом райдержадміністрації було прийнято рішення про відкриття в м. Світлодарськ філії Комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів». Світлодарською міською радою було виділено приміщення в ДНЗ № 1 «Ластівка». На створення філії з районного бюджету виділені кошти в сумі понад 1 млн. грн. За ці кошти придбано автомобіль марки «Рута 23 А НОВА» задля підвезення дітей до відділення Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів і до місця їх проживання, медичне, спортивне та дидактичне обладнання, меблі для проведення комплексу реабілітаційних заходів. Тут зможуть проходити реабілітацію понад 130 дітей.

1 червня з нагоди відкриття нової філії Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у м. Світлодарськ пройшли урочистості за участю голови Артемівської райдержадміністрації Володимира Бохонова, його заступника Лариси Герасимової, заступника керівника АТО по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Костянтина Міщенко, начальника групи ЦВС ОТУ «Донецьк» підполковника Олександра Громакова. Вітаючи дітей та їх батьків із Міжнародним днем захисту дітей, Володимир Михайлович зауважив: ця дата – особливий день не лише для маленьких громадян нашої держави, але й для суспільства. Цей день нагадує про відповідальність держави, всієї спільноти за виховання та захист підростаючого покоління. І відкриття в Бахмутському районі ще однієї філії Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів – дієвий приклад того, як органи виконавчої влади на місцях втілюють державну політику в сфері соціального захисту юних громадян.

Донецька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*