У Луцьку говорили про доступність міських об’єктів для маломобільних груп

1 27 58289 1 2. доступності, маломобільних, інвалідів

  1 27 58289 1

Дводенний семінар на тему «Основи законодавства про доступність. Методологічні засади моніторингу умов доступності об’єктів для осіб з додатковими потребами» відбувся у Луцьку. Про це «Волинській правді» повідомили у департаменті соціальної політики Луцької міськради.

Захід відбувся 22-23 січня в рамках реалізації проекту «Реабілітація маломобільних людей з інвалідністю Волинської області».

У заході взяли участь працівники Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради, районних державних адміністрацій, представники громадських організацій Волинської області. Також у семінарі брали участь представники департаменту соціальної політики Луцької міської ради, члени комітету забезпечення доступності міста Луцька – перший заступник директора департаменту Ірина Дехтяр та головний спеціаліст апарату департаменту Тетяна Заєць.

23 січня за Програмою другого дня семінару секретар комітету забезпечення доступності міста Луцьк Тетяна Заєць поділилась з учасниками заходу досвідом роботи Комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур міста Луцьк.

Як зазначили учасники семінару, зокрема представник Волинського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів Галина Кулічук та представники Волинського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» Богдан Мойса та Людмила Фурсова, діяльність Комітету забезпечення доступності міста Луцьк як механізму проведення консультацій з громадськістю щодо створення для маломобільних груп населення безбар’єрного середовища є однією із найкращих та найефективніших у Волинській області.

  1 27 58289 2

Волинська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*