Багато років чиновники різних рівнів обіцяють посприяти «Дорозі життя», однак далі обіцянок справа не доходить

1 09 4 53 2. реабілітації

  1 09 4 53 1

Про це під час святкування 15-тої річниці діяльності Медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога життя” заявив Валерій Пацкан.

«Я вже багато років знайомий з діяльністю центру «Дорога життя». Бачу, як дорослішають колись маленькі його вихованці. Цей заклад робить в Ужгороді роботу, реалізація якої колись здавалася неможливою. Звісно, хочеться, щоб з кожним роком у цього центру було все менше вихованців, щоб діти народжувалися здоровими. Але об’єктивна реальність є такою, що зараз цьому центру потрібна підтримка влади і забезпечення нормальних умов роботи. Час забути про пусті обіцянки, і йти на конкретні кроки. Як мінімум, нарешті виділити нову будівлю, яку так потребують 360 дітей і молодих людей, котрі проходять реабілітацію в цьому центрі», – заявив Пацкан під час святкування.

За словами Пацкана, вже багато років чиновники різних рівнів обіцяють посприяти «Дорозі життя» з виділенням нового приміщення, яке б вміщало всіх вихованців центру. Однак далі обіцянок справа не доходить.

«За роки нашої діяльності були злети, а були і нелегкі часи. Але нашим головним досягненням є те, що ми зняли соціальну напругу у ставленні до дітей з обмеженими можливостями в місті Ужгород», – сказав керівник центру Олег Кириленко.

Довідка: Медико-соціальний реабілітаційний центр “Дорога життя” — благодійна, недержавна, неприбуткова організація, яка займається комплексною реабілітацією дітей та молоді з обмеженими можливостями, здійснює соціальний захист прав, інтересів своїх вихованців та їхніх сімей. Вікова категорія – від 0 до 35 років. Також, в центрі працюють групи післяшкільної адаптації та соціально-трудової реабілітації для молоді з інтелектуальними та фізичними обмеженнями. З дітьми і підлітками працюють педагоги, психологи, логопеди, фахівці з фізіотерапії, фізичної реабілітації, рефлексотерапефт, масажисти, медсестри. У підготовці до свята вихованців відділення реабілітації дітей-інвалідів брали участь всі вихователі і весь педагогічний склад.

Uzhgorod.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*