Її наполегливість у пошуку роботи – приклад для всіх

Її наполегливість у пошуку роботи – приклад для всіх. оцз, кар’єрний радник, працевлаштування, роботодавець, інвалідність

Вмотивована, цілеспрямована та відповідальна – так можна охарактеризувати колишню безробітну Людмилу, яка за сприяння фахівців П’ятихатської районної філії Дніпропетровського ОЦЗ знайшла себе на ринку праці та професійно реалізувалась

Підібрати підходящу роботу для людини з інвалідності у маленькому містечку – справжній «квест» для фахівців служби зайнятості, адже пошук соціально-відповідального роботодавця, який готовий створити комфортні умови роботи для таких працівників, вимагає часу та наполегливості.

Проте фахівцям П’ятихатської районної філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості (Філія) це вдається. Яскравим прикладом їх плідної роботи у цьому напрямку є історія працевлаштування мешканки П’ятихаток Людмили, яка має третю групу інвалідності.

Звернувшись за допомогою у працевлаштуванні до фахівців Філії, жінка отримала всебічну підтримку та спектр супутніх послуг: інформування щодо ситуації на місцевому ринку праці, профілювання, допомога у складанні резюме тощо.

Згідно індивідуального плану працевлаштування, складеного кар’єрним радником, Людмила Вікторівна брала активну участь у семінарах та вебінарах, спілкувалася із потенційними роботодавцями по Skype зв’язку.

Враховуючи побажання клієнтки щодо майбутнього місця роботи, рекомендацій МСЕК та особливості індивідуальної програми реабілітації, пані Людмилі запропонували посаду укладальника-пакувальника у ТОВ «АТБ – Маркет».

Співбесіда з роботодавцем пройшла вдало і на початку лютого 2021 року Людмила стала членом колективу однієї з найбільших мереж продуктових супермаркетів України.

Наразі жінка успішно працює і каже, що робота для неї – це не лише фінансова стабільність, а й відчуття самодостатності та професійної реалізації.

Дніпропетровський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*