Охтирський центр реабілітації для дітей з інвалідністю надає послуги на дому

Охтирський центр реабілітації для дітей з інвалідністю надає послуги на дому. охтирка, центр комплексної реабілітації, заняття, послуги на дому, інвалідність

Охтирський центр реабілітації для дітей з інвалідністю надає послуги на дому. охтирка, центр комплексної реабілітації, заняття, послуги на дому, інвалідністьЧерез повномасштабне вторгнення російської федерації з 24 лютого КУ «Охтирський міський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» призупинив свою роботу, повідомляють у міськраді. Проте зв’язок з батьками підопічних підтримувався постійно – надавалися поради, консультації з різних питань, допомога у вигляді смаколиків до свят.

У серпні на засіданні координаційної ради з вирішення питань дітей та осіб з інвалідністю виконкому Охтирської міськради адміністрації центру було рекомендовано розглянути можливість надання реабілітаційних послуг за місцем їх проживання. Установою проведено опитування батьків, за результатами якого, було започатковано нову форму реабілітації – відвідування спеціалістів на дому, де в домашніх умовах організовується реабілітація.

З 1 вересня центр відновив свою роботу, враховуючи побажання батьків. Спеціалістами центру за місцем проживання дітей надаються послуги масажу, лікувальної фізкультури, проводяться заняття з логопедичної корекції, корекційно-відновлюючі заняття, які сприяють покращенню їх фізичного та емоційного стану, руховій активності. «Фахівці центру роблять все для того, щоб у цей складний час діти відчували турботу та тепло, а батьки щиро вдячні, що міська влада не залишила їх з проблемами наодинці. Сподіваємося, що війна скоро закінчиться, діти отримуватимуть послуги в центрі, не залишивши поза увагою і нову форму реабілітації», йдеться в повідомленні.

Газета “Ваш шанс”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*