Інваліди з усієї України виступили на фестивалі у Вінниці

1 06 2 2b45b996a13fb1ec1be3a58c243dfed0 XL 2. обмеженими можливостями

1 06 2 2b45b996a13fb1ec1be3a58c243dfed0 XL 1

Вінниця вкотре приймала в себе фестиваль «Багряна осінь на Поділлі».

В актовій залі обласної філармонії відбувся відкритий всеукраїнський фестиваль творчості «Багряна осінь на Поділлі». Це є вже четвертий подібний фестиваль, що відбувається за сприяння всеукраїнської організації «Союз організацій інвалідів України. Родзинкою заходу є те, що в першу чергу у фестивалі приймають участь люди з обмеженими можливостями. Географія учасників є надзвичайно цікавою, бо цього року презентована половина областей України, повідомляють Новини Вінниці – ВЛАСНО.

Традиційне уявлення про ведучих руйнує тандем дівчини і хлопця з обмеженими можливостями. Вони виглядають надзвичайно яскраво і саме в цьому не поступаються ведучим звичайних заходів.

На чверть заповнена зала аудиторії вражає підтримкою учасників. Адже там знаходяться всі небайдужі глядачі. Підтримка виступаючих дійсно нічим не відрізняється від будь-якої іншої небайдужої аудиторії. Якщо учасник, який надзвичайно хвилюється, в чомусь помиляється, то його відразу підтримує лавина оплесків.

Паралельно виступам у холі філармонії проходив благодійний ярмарок. Відвідувачі концерту могли придбати роботи, виконані інвалідами. В наявності були картини, різного роду прикраси ручної роботи, дитячі іграшки. Кожен стенд, де були виставлені вироби мав певну назву організації або закладу, які прийняли участь у фестивалі.

На сьогоднішній день у Вінницькій області нараховується більше ніж сто тисяч людей з обмеженими можливостями. Проте на фоні інших регіонів, співпраця організацій задля поліпшення життя інвалідів в суспільстві, справляє серйозне враження.

Богдан Новак

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*