МОН запрошує всіх бажаючих на конференцію з аутизму

1 28 2 70 2. аутизму

25 березня, напередодні Всесвітнього дня поширення інформації про проблему аутизму в Міністерстві освіти і науки України вперше відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми і досягнення в сфері аутизму в Україні та інших країнах світу».

Захід пройде за участю громадської організації Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» і збере в один день і в одному місці провідних фахівців, які обговорять проблеми та можливості освіти дітей з розладами спектру аутизму.

Зокрема на конференції йтиметься про перспективи розвитку дітей з особливими освітніми потребами; науково-методичне забезпечення змісту освіти дітей з розладами спектру аутизму; аутизм в світі: прикладні практики і кейси для України; особливості сприйняття світу дитиною з аутизмом; систему допомоги дітям з розладами спектру аутизму.

Для участі в конференції запрошуються науковці, педагогічні працівники навчальних закладів, медичні працівники, представники громадських організацій, батьки дітей з аутизмом.

Місце проведення: Міністерство освіти і науки України, Київ, проспект Перемоги, 10, актовий зал (3-й поверх).

Початок конференції о 10.00, закінчення – 16.00.

Контактна особа для реєстрації: Галина Лозова 067-290-8363, . Участь – безкоштовна.

Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*