Інвалідність – не вирок

1 15 file1597764 6c9abc85 1. центру зайнятості

Служба зайнятості допомагає трудовій реабілітації громадян із обмеженою працездатністю, адже професійна діяльність – це можливість відчувати себе рівноправним членом суспільства.

Так, за допомогою Новоукраїнського районного центру зайнятості була працевлаштована пані Світлана. Жінка-інвалід має педагогічну освіту та викладацький стаж роботи. Певний час вона працювала у Приютівській загальноосвітній школі, проте за станом здоров’я Світлані довелось залишити роботу, після чого вона звернулась до центру зайнятості за своїм місцем проживання. Не знайшовши підходящого місця роботи на місцевому ринку праці, фахівці служби зайнятості знайшли вакантне місце у Кіровограді. Жінку запросили на співбесіду до роботодавця, у результаті чого, її було працевлаштовано до Кіровоградського професійного ліцею викладачем англійської мови.

Загалом, протягом 2014 року за сприяння Новоукраїнського міськрайонного центру зайнятості було працевлаштовано 3 особи з інвалідністю. Державна служба зайнятості й надалі сприятиме підвищенню суспільної ролі осіб з інвалідністю, як повноправних учасників соціального, економічного та трудового життя, їх повноцінної реінтеграції у суспільство.

А. Красіон, начальник відділу надання соціальних послуг Новоукраїнського районного центру зайнятості

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*