У Львові дітям з особливими потребами є куди звернутися

1 03 2 488006c3 1 2. дітей

Ось уже 20 років реабілітаційний центр «Джерело» відкриває свої двері для батьків та дітей, спосіб життя яких дещо відрізняється від звичайних людей. Звичайно, дехто з них вчиться у школі, займається у гуртках, співає, малює, читає вірші… Просто потреби у них особливі.

Реабілітаційний центр «Джерело» вже не один рік допомагає діткам бути такими як усі, а їхнім батькам дарує надію. Надію на те, що не все у житті є чорним. На те, якщо багато працювати, робота дасть результат – бути таким, як усі. А головне – не опускати руки тоді, коли здавалося йти більше немає куди. Вихід є.

  1 03 2 488006c3 1

  1 03 2 a6e2999e 3

Реабілітаційний центр «Джерело» запрошує дітей з особливими потребами. Абсолютно безкоштовно в центрі ви отримуєте консультацію для молоді із моторними та розумовими особливостями розвитку (ДЦП, розумовою неповноправністю, розладами спектру аутизму, генетичними синдромами).

На які програми:

– дітей віком від народження до 18 років – на програму «Раннього втручання» та реабілітаційні програми;

– дітей віком від 4 до 9 років – на денні програми відділення «Садок-Школа»;

– молодих осіб віком від 18 років – на денні програми «Майстерні для молоді».

Заняття відбуваються у Львові за адресою проспект Червоної Калини, 86а. Телефон: 223-04-37, 227-36-01. Також центр є у соціальній мережі (https://www.facebook.com/Dzherelo) та на сайті www.dzherelocentre.org.ua

www.032.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*