Учасники бойових дій долучилися до програми реабілітації центру «Інваспорт» (ВІДЕО)

1 09 8 0219110-47-10 2. інваспорту, реабілітації

  1 09 8 0219110-47-10 1

Вони вирушили до реабілітаційного центру в Яворові Львівської області, де пройдуть оздоровлення, займатимуться спортом і, можливо, увійдуть до складу національної збірної України.

Юрій Щербатий поранений у ногу в Дебальцівському котлі під Чорнухиним, де перебував у складі зведеного міліцейського загону Чернігівської області. Наслідок – інвалідність і потреба в реабілітації, яку має надію отримати за програмою центру фізкультури і спорту інвалідів «Інваспорт».

І Юрій, і Павло Гнезділов, який служив у 169-му навчальному центрі ЗСУ в Десні, вирушають у Західний реабілітаційний центр у Яворові Львівської області. Такі курси реабілітації «Інваспорт» проводить для своїх підопічних тричі на рік. Але вперше до складу цієї групи увійшли учасники бойових дій на Сході.

Поки що до реабілітаційної програми «Інваспорту» долучилися троє бійців. Далі буде більше, сподіваються представники Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО. Інформацію про таку можливість розповсюджують і самі, й через ради ветеранів різних частин і підрозділів та інші громадські організації.

Реабілітаційна програма «Інваспорту» передбачає не тільки лікування й оздоровлення, а й відбір та підготовку української збірної для участі в 2017 році в міжнародних змаганнях інвалідів війн «Ігри нескорених».

Для людей, які пройшли жорстокі випробування війни, увійти до національної збірної – це ще одна можливість долати життєві труднощі, спілкуватися з товаришами і всьому світу довести велич свого незламного духу.

Фахівці служби в справах ветеранів та «Інваспорту» запрошують бажаючих учасників бойових дій долучитися до наступних курсів реабілітації: друга група формується на травень, третя – на грудень.


Чернігівська обласна Державна телерадіокомпанія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*