Пауерліфтери з порушеннями зору з прифронтового Слов’янська перемогли в чемпіонаті України (ФОТО)

Пауерліфтери з порушеннями зору з прифронтового Слов’янська перемогли в чемпіонаті України (ФОТО). рівне, слов’янськ, чемпіонат україни, пауерліфтер, порушення зору

Пауерліфтери з порушеннями зору з прифронтового Слов’янська перемогли в чемпіонаті України. рівне, слов’янськ, чемпіонат україни, пауерліфтер, порушення зору

Пауерліфтери з порушеннями зору зі Слов’янська Донецької області здобули 14 медалей на чемпіонаті України, який відбувся в Рівному. Про це повідомило управління фізкультури та спорту Донецької ОВА в Телеграм.

“З 16 по 18 лютого в місті Рівне відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору. Від Донеччини на змаганнях виступили 7 вихованців Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, представники Слов’янської громади, яких підготували заслужені тренери України Ігор Котляров та Олексій Позднухов”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що серед жінок перемогами в пауерліфтингу та жиму лежачи у своїх категоріях відзначилися Василиса Козирева (до 52 кг), Валентина Григор’єва (до 67,5 кг) і Римма Багнюк (понад 90 кг). Серед чоловіків дві золоті медалі у своїх категоріях здобули Володимир Шаульський (до 56 кг), Володимир Драний (до 60 кг) і Юрій Романюк (до 67,5 кг). Двічі срібним призером у категорії до 75 кг став Валентин Хоменко.

«ОстроВ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*