Створення Центру реабілітації дітей з інвалідністю визначено пріоритетом у Деснянському районі

Створення Центру реабілітації дітей з інвалідністю визначено пріоритетом у Деснянському районі. київ, центр реабілітації, нарада, проєкт, інвалідність

Створення Центру реабілітації дітей з інвалідністю визначено пріоритетом у Деснянському районі. київ, центр реабілітації, нарада, проєкт, інвалідність

Київ. 15 липня заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда та голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков відвідали приміщення майбутнього найбільшого в Україні Центру реабілітації для дітей з інвалідністю по вул. Закревського, 3.

У виїзній нараді взяли також участь перший заступник голови Деснянської РДА Ірина Алєксєєнко, заступник голови Микола Загуменний, керівники структурних підрозділів та представники підрядної організації.

Так, як в нашому районі близько 1700 дітей з інвалідністю (найбільша кількість у столиці), цей проєкт є важливим для міської та районної влади. Під час зустрічі присутні оговорили технічні моменти реалізації проєкту, узгодили графік виконання робіт та дізналися про перспективний термін завершення будівельних робіт.

Довідково.

Відділення надання соціальних і реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю по проспекту, Маяковського, 10-А не може в повному обсязі забезпечити потребу у реабілітації всіх тих, хто цього потребує. Тому питання створення додаткових реабілітаційних центрів для людей з інвалідністю стоїть гостро.

Реконструкція приміщення по вул. Закревського, 3 з надбудовою двох поверхів прийматиме щодня до 215 осіб (60 дітей з інвалідністю з денним перебуванням і 155 з проходженням реабілітаційних заходів, в тому числі особи з інвалідністю від 15 до 23 років) та створить 60 нових робочих місць. Це діти з інвалідністю різних нозологій, зокрема: дитячий церебральний параліч, розумова відсталість, ураження центральної нервової системи з порушенням психіки, синдром Дауна, аутизм та інші.

ФОТОЗВІТ

Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*