Люди з фізичними вадами дарували сусідам свої таланти!

1 10 2 0 3486 2. інвалідів

1 10 2 0 3486 1

Серед них були діти та дорослі з обмеженими можливостями зі Словаччини, Польщі, Угорщини, Хорватії, Сербії та України.

Протягом двох днів учасники фестивалю віддано тішили глядачів своїми талантами. Кожна людина прагне досягти чогось у житті: реалізувати свої вміння, таланти та здібності до чогось. Хтось співає, хтось танцює, хтось віддається театральній справі чи кіно. Люди з інвалідністю – не виняток. Попри те, що їм часом дуже важко рухатися, вони дуже талановиті! Ці люди прекрасно танцюють у візках, співають, вишивають, малюють та в’яжуть.

Днями закарпатці з особливими потребами побували у Словаччини, аби подарувати сусідам свої таланти. У м. Михаловце проходив дводенний щорічний музичний фестиваль «Серце як дар». Серед учасників дійства були діти та дорослі з обмеженими можливостями зі Словаччини, Польщі, Угорщини, Хорватії, Сербії та України. Закарпатський край на фестивалі представляли Віктор Базько, Марія Цуркан та Вікторія Лисюк. Вони підкорювали глядачів співочими та танцювальними талантами.

Організатором фестивалю «Серце як дар» стала Михаловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Для закарпатців з вадами здоров’я ця подорож стала можливою за ініціативи членів Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату на чолі з Олександром Лизанцем, а також – Закарпатського обласного центру спорту для інвалідів «Інваспорт», який очолює Андрій Чегіль.

Протягом двох днів учасники фестивалю віддано тішили глядачів своїми талантами: співали, танцювали та вражали театралізованими сценками про традиції своїх країн, неодноразово доводячи те, що таланти не мають обмежень попри все.

Вікторія Лисюк

Uzhgorod.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*