На Одещині викрито аферистку, яка впродовж 11 років незаконно отримувала пенсію по інвалідності

1 10 6 thumb-big. інвалідності

Жінка надала спеціалістам Пенсійного Фонду України одного з районів міста м. Одеси підроблений документ про встановлення їй ІІ групи інвалідності. Таким чином, жінка із державного бюджету незаконно отримала 74 тисячі гривень.

Детальніше…Додати коментар (0)

Послухати й доторкнутися до знань

1 10 5 10slipi 2. проблемами зору, слабозорих, сліпих, інвалідністю

Громадськість звертає увагу влади на критичне забезпечення книжками й технічними засобами сліпих і слабозорих дітей.

В Україні 32 школи-інтернати для дітей із проблемами зору. В них навчається близько чотирьох тисяч дітей. Загалом у державі проживає понад 120 тисяч людей з інвалідністю по зору (70 тисяч — тотально незрячі, з них кожна сьома — дитина).

Детальніше…Додати коментар (0)

В райдержадміністрації проведено робочу зустріч в рамках міжнародного проекту «Для надії завтра»

1 10 4 image002 1 2. обмеженими можливостями, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

В Кременецькій райдержадміністрації проведено дружню зустріч в рамках міжнародного проекту «Для надії завтра». Від української сторони у ній взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Світлана Федишена, представники відділів та управлінь райдержадміністрації, голова районної ради Андрій Смаглюк, представники громадських організацій та ЗМІ. Польщу представляли керівники громадських об’єднань, що займаються…

Детальніше…Додати коментар (0)

Безбарьерная среда в Чернигове? Нет, не слышали

1 10 3 gr 08.09.15 trotuar 2. пандус

То, что в Европе, куда мы стремимся последние лет десять, считается нормой, у нас до сих пор воспринимается как нечто фантастическое и запредельное. Взять хотя бы такое понятие, как безбарьерная среда.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тренінги на допомогу у працевлаштуванні осіб з особливими потребами

1 10 2 91325211 2. особливими потребами, інвалідністю

Старокостянтинів. Турбота про людину завжди є головним завданням державних соціальних служб, а турбота про людину з інвалідністю – одним із значимих пріоритетів. Інвалідність – соціальне явище, уникнути якого не може жодне суспільство. Питання щодо повернення осіб з інвалідністю до зайнятості в доступних їм за станом здоров’я умовах праці завжди перебуває у центрі уваги служби зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)