Краматорск принимает участие в новом проекте ЮНИСЕФ

Краматорск принимает участие в новом проекте ЮНИСЕФ. раннего вмешательства

Дети-инвалиды не абстрактные единицы, а реальные люди, имеющие лицо и характер. Только совместный труд педагогов, родителей, социальных работников и медиков позволяет решить проблемы развития личности таких детей, их социальной реабилитации и адаптации в будущей взрослой жизни.

Детальніше…Додати коментар (0)

В октябре стартует новый сезон образовательных семинаров консула «Аутизм Европа» по регионам Украины

Autism-Europe aisbl logo. аутизм, семинаров

Новый сезон-2016–2017 образовательных семинаров консула «Аутизм Европа» и основателя Фонда помощи детям с синдромом аутизма «Дитина з майбутнім» Инны Сергиенко начинает свою работу 27 октября в Ровно. Консул обновила свой курс с учетом пожеланий аудитории во время предыдущих поездок.

Детальніше…Додати коментар (0)

Досвід Харкова у роботі по реабілітації дітей з розумовими вадами готові впроваджувати на території області (ВІДЕО)

Досвід Харкова у роботі по реабілітації дітей з розумовими вадами готові впроваджувати на території області (ВІДЕО). дітей-інвалідів, реабілітації

10 жовтня Всесвітній День психічного здоров`я, що був започаткований 24 роки тому для з тим, щоб привернути увагу громадськості до проблем реабілітації і соціальної адаптації людей з інтелектуальною недостатністю. У Харкові вже як 15 років працює Центр для дітей-інвалідів “Промінь”.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кропивницькому пропонують запровадити службу інва-таксі

У Кропивницькому пропонують запровадити службу інва-таксі. люди

5 жовтня мама дівчинки з особливими потребами, яка пересувається на візку, викликала таксі для поїдки в місто, але їх відмовилися обслуговувати. Про це у коментарі РК розповіла ГО «Серце матері» Людмила Шукрута.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Вінниці пройшов V Всеукраїнський фестиваль творчості людей з обмеженими можливостями «Багряна осінь на Поділлі-2016»

У Вінниці пройшов V Всеукраїнський фестиваль творчості людей з обмеженими можливостями «Багряна осінь на Поділлі-2016». обмеженими можливостями, фестиваль, інвалідів

Люди з обмеженими можливостями продемонстрували свої таланти на сцені театру імені Садовського. У місті пройшов V ювілейний відкритий всеукраїнський фестиваль творчості людей з обмеженими можливостями «Багряна осінь на Поділлі-2016». Організатором фестивалю виступив вінницький осередок Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Детальніше…Додати коментар (0)