Особлива вболівальниця «Черкаських Мавп» здійснила мрію під час матчу команди (ВІДЕО)

1 12 1 1 1452448519 1 2. дівчина

1 12 1 1 1452448519 1

«Черкаським Мавпам» у новорічні дні пощастило здійснити мрію своєї вболівальниці. Її звуть Надія Карапась. Близько 10-ти років дівчина з особливими потребами завжди разом з командою під час домашніх матчів. Разом з когортою особливих уболівальників вона підтримує «Мавпи» з сьомого сектора.

У Надії є два захоплення – це баскетбол і танці. Свого часу вона поставила ціль станцювати для своїх знайомих. Пройшло вісім років і дівчина реалізувала свою мету. Задля цього їй довелося пережити цілу низку операцій. Пересуватися самостійно дівчина з хворобою ДЦП не в змозі. Навіть попри це, її мрією був сольний танцювальний номер під час домашнього матчу «Черкаських Мавп».

9 січня це стало можливим. Під час великої перерви Надія виконала номер «Циганський танок». У цьому їй допомогли дівчата з групи підтримки «Golden Ladies». Цей номер дівчина готувала кілька місяців. В підсумку, публіка сприйняла подвиг дівчини аплодисментами, за що після гри їм подякувала Надія. Зважаючи на те, що через свою хворобу дівчина фактично не говорить, свій коментар для нашого сайту вона написала.

1 12 1 2 1452448561 2

«Щиро вдячна усьому колективу та особливо організаторам «Черкаських Мавп», а також моїй мамі за те, що пішли мені назустріч і допомогли здійснити мою мрію – станцювати на паркеті улюбленої команди! Для мене дуже важливий цей виступ. Не зважаючи на особливі потреби, в мене та у таких людей, як я, є здібності, є таланти, які хочеться розвивати, якими хочеться ділитися, тим самим, робити свій внесок у суспільство! Адже постійні, позитивні дії та підтримка одне одного приводять до успіхів та чудових досягнень і перемог»! – пише Надія Карапась.


БК «Черкаські Мавпи»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*