Моніторинг прав людей з інвалідністю в тимчасово окупованому Криму

Моніторинг прав людей з інвалідністю в тимчасово окупованому Криму. крим, анексія, моніторинг, пресконференція, інвалідність

Моніторинг прав людей з інвалідністю в тимчасово окупованому Криму. крим, анексія, моніторинг, пресконференція, інвалідність

Київ. 28 жовтня о 14:00 у Пресцентрі ІА «Укрінформ» відбудеться пресконференція на тему: «Представлення моніторингу прав людей з інвалідністю в тимчасово окупованому Криму».

Організатори: Ліга сильних у партнерстві з Кримською правозахисною групою.

Учасники: Дар’я Сидоренко – виконавча директорка Ліги сильних; Марія Ясеновська – президентка Громадської Альтернативи; Ольга Скрипник – голова правління Кримської правозахисної групи; Ірина Сєдова – дослiдниця Кримської правозахисної групи.

Коротко. Учасники пресконференції представлять результати моніторингу дотримання прав людей з інвалідністю в Автономній республіці Крим після її анексії у 2014 році. Моніторинг здійснювався на основі аналізу права, засобів масової інформації та проведених інтерв’ю з людьми, які проживали/проживають на території півострова. Також буде зазначено про вплив повномасштабної агресії росії проти України на ситуацію з правами людей з інвалідністю.

Формат заходу – офлайн (Зала 2) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ:

Акредитація триватиме до 13:30 28 жовтня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Відео:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*