Боротьба за життя: телеканал «ДніпроTV» зняв документальний фільм (ВІДЕО)

Боротьба за життя: телеканал «ДніпроTV» зняв документальний фільм (ВІДЕО). ганна ціпура, дцп, документальний фільм, діагноз, інвалідність

Героїня фільму — Ганна Ціпура. Їй 27 років і вона живе з діагнозом ДЦП. Дівчина пройшла непростий шлях через образи та неприйняття суспільством. У своєму фільмі команда вирішила переглянути страшні літери ДЦП та розтлумачити їх по-іншому.

Команда телеканалу «ДніпроTV» зняла документальну стрічку про дніпрянку з інвалідністю. Героїня фільму — Ганна Ціпура. Їй 27 років і вона живе з діагнозом ДЦП.

Ганна Ціпура, живе з діагнозом ДЦП: «Я тут, щоб показати в першу чергу батькам, не дітям, в першу чергу батькам, що можливо все».

Працювали на кількох локаціях — знімальна група побувала у героїні вдома та на роботі.

Ольга Сидоренко, авторка фільму: «Моя героїня дуже розумна, гарно жартує та розбирається у політиці. Зараз Ганна має улюблену роботу, вона працює психологом, друзів та родину. Але за усе це їй та її родині прийшлося поборотися. Знайомство з Ганною змінило моє уявлення про людей з інвалідністю».

Сергій Марченко, відеооператор: «Працюючи над фільмом, команда вирішила заново розтлумачити для когось такі страшні літери ДЦП».

У стрічці ДЦП — дитячий церебральний параліч — перетворюється на «Діяти, Цінувати, Перемагати».

Ольга Сидоренко, авторка фільму: «Ми вважаємо, що Ганна — це такий собі амбасадор цих понять. Бо діяти, цінувати та перемагати — це на всі сто відсотків про неї. І ви у цьому самі пересвідчитеся, коли подивитеся нашу стрічку»

Документальний фільм про дніпрянку з діагнозом ДЦП та її непростий шлях до щасливого життя дивіться в ефірі телеканалу «ДніпроTV» 22 березня о 19:40.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*