Легкоатлетичні змагання серед дітей-інвалідів відбулися в Мукачеві (ФОТО)

1 14 1 rji35btbdoja 3 2. інвалідів

1 14 1 t4tdo8vxfnsh 1

10 жовтня в Мукачеві на стадіоні СОК ДЮСШ (вул. Духновича, 93) відбулись змагання з легкої атлетики серед дітей з ураженням опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору, вадами розумового та фізичного розвитку.

Організаторами змагань виступили Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова Лизанець Олександр Михайлович), ОДУСШІ (директор Алтуніна Тетяна Євгенівна), ЗОЦФКСІ «Інваспорт» (Чегіль Андрій Андрійович).

В них прийняли участь 52 учасники з Ужгородського, Мукачівського, Хустського, Іршавського, Домбоківського і Чертежзького інтернатних закладів.

Спортсмени змагались по бігу на 60, 100, 200, 400 і 800 метрів, в стрибках з місця в довжину, стрибках з розбігу, метанні м’ячика, штовханні ядра.

Найвищих результатів на цій першості досягли Маріанна Цибиленко з Ужгорода, Георгій Галас і Володимир Пупена з Мукачева, Іван Кочіш з Хуста, Анжела Варга і Марія Фокркош з Домбоків, Чеботарьова Юлія і Чеботарьов Юрій з Чертежа та Василь Чейпеш з Іршави.

Змагання з легкої атлетики серед дітей-інвалідів Закарпатської області давно вже не проводились на такому високому рівні. Діти були дуже задоволеними рівнем їх проведення. Всі вони без винятків були нагороджені грамотами, медалями, кубками і цінними призами.

1 14 1 m13t6wqfvu12 2

1 14 1 rji35btbdoja 3

Найактивнішими організаторами цього заходу виступили голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Лизанець Олександр Михайлович і директор Мукачівського відділення Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Турянчик Наталія Михайлівна.

1 14 1 7tlk4mxtegpa 4

Велику подяку організатори висловлюють спонсорам цього чудового спортивного заходу: ПАК КБ «Приватбанк»; фірмі VTS; Земко Степану – директору діагностично-оздоровчого центру «ФОРМУЛА ЗДОРОВ’Я»; Рощиній Тетяні – директору ПАТ Мукачівська трикотажна фабрика «Мрія»; Бесазі Марії – директору ресторану “Цімбор”; Оленич Марії – директору ТОВ «АVE»; Бубряку Валерію – директор книгарні «Друг читача»; кондитерському дому “Вацак”.

ClipNews.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*