Вінничанка встановила два рекорди України з пауерліфтингу

1 10 1 2015-04-08payerliftung zoom width 225 2. рекорди

Спортсменка з Вінниці встановила два рекорди України на чемпіонаті з пауерліфтингу серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату. Змагання проходили з 3 по 5 квітня у Дніпропетровську.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблемы людей с инвалидностью (ВИДЕО)

1 09 6 87254. валерий сушкевич, инвалидностью, инвалидов

7 апреля Одессу с рабочим визитом посетил Уполномоченный Президента Украины по правам людей с инвалидностью Валерий Сушкевич. В рамках рабочего визита в помещении областной государственной администрации прошла встреча с лидерами общественных объединений людей с инвалидностью и директорами предприятий общественных организаций инвалидов Одесской области, на которой было поднято много…

Детальніше…Додати коментар (0)

Громадські організації судитимуться з аптеками, не облаштованими для доступу інвалідів

1 02 1 1990-1u 300px 1. пандуси, інвалідністю, інвалідів

Громадські організації “Європейська Асоціація з прав інвалідів” та “Права людини” мають намір позиватися до аптек, що не створили необхідних умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

В рамках проекту IDEAS оголошено конкурс для журналістів

1 09 4 33942 real 2. ideas

Проект IDEAS (Inclusive Decisions for Equal and Accountable Society), що виконується Британською Радою спільно з Національною Асамблеєю інвалідів України і фінансується Європейським Союзом, спрямований на захист прав людей з інвалідністю і включення людей з інвалідністю у процеси прийняття рішень як на місцевому, так і на національному рівні.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Дніпропетровщині стартувала реєстрація учасників нового проекту для людей з обмеженими фізичними можливостями

1 09 3 1 14284993517192-418A 1 2. грантрайтер

На Дніпропетровщині стартувала подача заявок на участь у новому проекті для людей з обмеженими фізичними можливостями – «Грантрайтер». Очікується, що перша група слухачів безкоштовних навчальних курсів складатиметься з 20 учасників.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві з’являться тролейбуси для інвалідів

1 09 2 78139 2. тролейбус

Столичними вулицями незабаром курсуватимуть нові тролейбуси. Вони цілком пристосовані для потреб неповносправних людей – запевнили у мерії. Пандус особисто випробував заступник мера. Чим ще новий транспорт відрізняється від старого – бачила Ірина Романова.

Детальніше…Додати коментар (0)