Збірна України з футболу серед інвалідів зіграє у Варшаві

1 05 kto-khochet-tot-zhivjot 1. amp futbol, інвалідів

Збірна України з футболу серед інвалідів з ампутованими кінцівками ніг візьме участь у міжнародному турнірі Amp Futbol Cup, який відбудеться 7-8 вересня у Варшаві.

Разом з українцями участь у ньому візьмуть збірні Польщі, Англії, Німеччини і Нідерландів, повідомили в товаристві Amp Futbol.

Детальніше…Додати коментар (0)

Шкільний експеримент: як у Німеччині інтегрують дітей-інвалідів

1 04 016952092 40300 1 2. дітей-інвалідів

Діти-інваліди йдуть до спеціалізованої школи, а звичайні – до звичайної. Незабаром ця модель у Німеччині має припинити існування. Кельнський проект запрошує до спільних занять з дітьми-інвалідами учнів звичайної школи.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Хмельниччині проведено обласний семінар-нараду щодо впровадження інклюзивного навчання в освітніх закладах

1 04 86245 2. особливими потребами, інклюзивного навчання

Сьогодні особливо важливим є питання інклюзивного навчання для дітей з особливими потребами. Воно постійно перебуває на порядку денному у влади. В рамках реалізації Соціальних ініціатив Президента України щодо створення умов для всебічного розвитку кожної дитини та розвитку інклюзивної освіти на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної освіти відбулась обласна семінар-нарада з питань щодо впровадження…

Детальніше…Додати коментар (0)

Інноваційний творчий проект «Відчинилося життя» презентують у Ялті та Севастополі

1 04 goncharenko stepan. відчинилося життя

Незабаром, 5 вересня, розпочнуться гастролі учасників всеукраїнського концертного проекту «Відчинилося життя» в АР Крим. Кращі незрячі вокалісти з різних куточків України у супроводі оркестру Національного театру ім. М. Заньковецької та відомих українських артистів виступатимуть у Ялті, Севастополі, Орловці. Гастролі триватимуть до 11 вересня.

Детальніше…Додати коментар (1)

В небе нет ограничений

1 04 1377841539 13-parashyutisty-dscn0329 2. незрячих

Восьмиместный спортивный самолет Ан-2 плавно поднимается в небо, на высоте 400 м его борт один за одним покидают восемь парашютистов. Этот прыжок оказался по-своему уникальным, ведь совершили его не ради дозы адреналина, а ради того, чтобы доказать всем – незрячим под силу покорить и воздушное пространство, ведь в небе нет ограничений и барьеров, их создали на земле.

Детальніше…Додати коментар (0)

Південна залізниця продовжує роботу зі створення комфортних умов для пасажирів з особливими потребами

1 04 3 5407. вокзалі, пасажирів

Залізничники вживають усіх необхідних заходів для створення умов безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів інфраструктури залізничного транспорту.

Детальніше…Додати коментар (2)