Дмитро Лях: «Аналіз ситуації з дотримання прав людей з інвалідністю вказує на існування низки серйозних проблем у цій сфері»

1 13 7 164 1 2. інвалідністю, інвалідів

Це зазначив Представник Уповноваженого з питань дотримання соціально-економічних та гуманітарних прав під час Всеукраїнської конференції, присвяченої питанню реалізації в Україні законодавчих заходів відповідно до норм Конвенції ООН про права людей з інвалідністю і рекомендацій Комітету ООН з прав людей з інвалідністю, організованої Всеукраїнською організацією інвалідів «Союз організацій інвалідів України» (ВОІ СОІУ).

Детальніше…Додати коментар (0)

Андрій Рева зустрівся з представниками громадських організацій інвалідів

1 13 6 95321575411 2. інвалідністю, інвалідів

Уряд і Мінсоцполітики, зокрема, розглядають взаємодію між центральними та регіональними органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю як обов’язкову умову на шляху до створення безбар’єрної України. І взаємодія ця має здійснюватися на засадах партнерства і взаємної відповідальності. На цьому наголосив Міністр соціальної політики Андрій Рева під час зустрічі…

Детальніше…Додати коментар (1)

Новації в законодавстві щодо забезпечення осіб з інвалідністю спецавтотранспортом

1 13 5 14 2. інваліда, інвалідністю

Цій темі була присвячена прес-конференція, яка відбулась 11 травня в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.

Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна і начальник відділу соціального обслуговування та інтеграції осіб з інвалідністю Майя Комісарчук ознайомили…

Детальніше…Додати коментар (0)

17 травня 2016 року, м.Краматорськ. Оголошення про проведення тренінгу для роботодавців з питань працевлаштування та зайнятості осіб з інвалідністю

1 13 4 pracevlashtuvanna 2. інвалідів

Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» спільно з Української асоціацією фізичної терапії та UCP Wheels for Humanity (США) за підтримки Агентства міжнародного розвитку Уряду США (USAID) реалізують Міжнародний проект «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації».

Детальніше…Додати коментар (0)

На Днепропетровщине работодатели нарушают трудовое законодательство (ВИДЕО)

1 13 3 image 378 2. инвалидов

В Украине Кодексом законов о труде предусмотрена реализация прав работающих инвалидов, а Законом «О государственном социальном страховании» – защита прав тех, кто получил увечья непосредственно на производстве. Но это на бумаге.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові презентували нову книжку поета Юрія Тітова (ВІДЕО)

1 13 2 13173627 1198662853511337 5957331297677907049 n 2 2. юрій тітов

У Львові презентували нову збірку віршів Юрія Тітова, поета, котрий пише свої твори по одній букві, натискаючи носом на клавіатуру. Ця збірка присвячена Героям Небесної Сотні. Подія відбулася 8 травня у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла.

Детальніше…Додати коментар (0)