Львівщина прийматиме чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху

1 01 290212-12В період з 2 до 6 квітня 2013 року в селі Яворів Турківського району на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України відбудеться чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прикарпатські суди хочуть зробити доступними для інвалідів (ВІДЕО)

1 29 954123. інвалідів

Про інвалідів не забувають. Місцеві судочинці розмірковують над тим, як зробити Феміду доступною для людей з обмеженими фізичними можливостями. За підтримки американського уряду, в Івано-Франківську стартував відповідний проект.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Киеве будут проводиться сеансы иппотерапии для детей с ДЦП

1 29 1364373315 full1308981679 2. иппотерапии

В столичном иппотерапевтическом центре “Spirit” в Голосеевском районе начинается проведение реабилитационных занятий по иппотерапии для детей с функциональными ограничениями. На занятия по иппотерапии приглашаются дети в возрасте от 2 до 6 лет с функциональными ограничениями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Уряд змінив порядок забезпечення інвалідів автомобілями

1 28 191261624 1. інвалідів

Уряд вніс зміни до порядку забезпечення інвалідів автомобілями. Відповідну постанову №190 прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 25 березня 2013р.

Метою прийняття постанови є приведення у відповідність Порядку забезпечення інвалідів автомобілями до Закону України «Про гуманітарну допомогу».

Детальніше…Додати коментар (0)

У центрі уваги – реалізація Конвенції про права інвалідів

1 28 narada 22-03-2013 2. конвенції про права інвалідів

Така актуальна тема обговорювалася на розширеній нараді у контексті виконання Державної цільової програми “Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів” до 2020 року. Захід відбувся 22 березня цього року у Київському міському Палаці ветеранів під головування керівника Служби Володимира Маслакова за участю працівників Служби, представників зацікавлених центральних органів виконавчої влади…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Гадячі готують приміщення для Центру реабілітації дітей-інвалідів

1 28 230 2. реабілітації

Уже в квітні на Полтавщині побільшає на один центр реабілітації для дітей-інвалідів. Його відкриють у Гадячі, про що повідомив голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко на прес-конференції, відповідаючи на запитання Новин Полтавщини.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорізькі спортсмени стали кращими на чемпіонаті України з пауерліфтингу

1 28 784512 2У Дніпропетровську завершився чемпіонат України з пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату. Запорізький край представляли четверо спортсменів обласного центру фізичної культури та спорту інвалідів “Інваспорт”, які гідно виступили та отримали ряд престижних звань та нагород.

Детальніше…Додати коментар (0)

Пандус. Роскошь или жизненная необходимость?

1 27 пандус-e1349252006958 2. пандусы

В Днепродзержинске людей с ограниченными возможностями достаточно много и для них наличие пандуса — жизненная необходимость. Но только крупные сети супермаркетов позаботились об инвалидах и установили пандусы. Магазины помельче ни то что пандусы, даже перила не устанавливают.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проект допомоги дітям-інвалідам успішно зарекомендував себе у Севастополі

1 05 4 deti04 2. дітей, реабілітації

Унікальний та єдиний в Україні проект “Від серця – до серця дитини” успішно зарекомендував себе з початку роботи в грудні минулого року на базі Севастопольського міського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Успішний досвід проекту людей із особливими потребами у Запоріжжі

1 27 zcaizl1xbry 1 2. особливими потребами

Півроку тому на базі Дома ім. Макса Гранта відбулася перша робоча зустріч учасників проекту «Рівні можливості». У витоків проекту стояло п’ятеро осіб: троє активних молодих людей на інвалідних візках та дві дівчини-волонтерки благодійної організації «Твори добро, Україно».

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 6
1 2 3 6