Черноморец – Шахтер: за горняков приехали болеть колясочники

1 16 1 217059 max gal 2. шахтер

13 сентября на матче с одесситами у «Шахтера» особая поддержка. Поболеть за чемпионов Украины прибыли фаны с ограниченными физическими возможностями.

Это люди, которые были эвакуированы из зоны боевых действий в Донбассе и получили пристанище в одесском санатории «Куяльник».

Детальніше…Додати коментар (0)

Наші протези кращі за європейські

1 15 8 4c57934057ad66a41663d2d4a8a89ec8 2. реабілітації, інвалідів

Реформування сфери державних і казенних протезно-ортопедичних підприємств 10 вересня під час круглого столу обговорювали народні депутати, представники адміністрації Президента, уряду, всеукраїнських громадських організацій.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як жити інвалідам АТО: протезуватися, чи чекати реформування?

1 15 7 Інвалід-1 2. протезування, реабілітації, інвалідів

Чи здатна сучасна галузь протезування в Україні забезпечити військовослужбовців, які постраждали в зоні АТО, належними засобами для реабілітації. В першу чергу – протезами? Дізнатися про це, а заразом вияснити, наскільки реально та доступно вирішити цю проблему постраждалому військовому інваліду, ми вирішили в одному з профільних підприємств.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівська альтернатива закордонним протезам

1 15 6 prot 2. протези, протезування

Чимало людей останнім часом зіткнулися з потребою протезування. Часто можна зустріти повідомлення, що волонтери збирають гроші на дороге лікування за кордоном, проте мало хто знає, що не лише військових, а й усіх, хто потребує нової кінцівки, безкоштовно протезують на львівському протезному заводі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спортсмени «Інваспорту» Львівщини підтримують військових із зони АТО

1 15 5 20831. неповносправних

Провідні спортсмени Львівського регіонального центру «Інваспорт» організувалися для морально-психологічного та соціально-побутового супроводу військових, які перебували у зоні АТО й проходять лікування та реабілітацію у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Детальніше…Додати коментар (0)

Людей з інвалідністю з Донбасу готові безкоштовно розселити в санаторіях на Одещині

1 18 7 30349-1u 2. людям

Громадська організація “Європейська асоціація з прав інвалідів” почала надавати допомогу в розселенні вимушених переселенців в санаторіях Одеської області на безкоштовній основі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Автомобілі для інвалідів на візках (ВІДЕО)

1 15 3 854124. інвалідів

Чеські інженери прагнуть налагодити виробництво транспортного засобу “Elbee”, призначеного для інвалідів на візках. Адже для багатьох із них справжньою проблемою є посадка та висадка з автомобіля без сторонньої допомоги.

Детальніше…Додати коментар (0)

Из Польши с победой, или Женщина с сильным характером

1 15 2 thumb-article-300x197-0870 1 2. лидия сотник

Харьковчанка Лидия Макаровна Сотник — единственная спортсменка, представлявшая наш город на международном чемпионате по шашкам-100 в Польше, вернулась с победой, заняв 4-е место. Казалось бы, ничего особенного, если не брать во внимание, что Лидии Макаровне скоро 80 и она — инвалид по зрению. Но разве имеют значение такие мелочи, когда на тебя возложена миссия отстаивать честь родного Харькова?

Детальніше…Додати коментар (0)