Особенные дети: 12 вещей, которые нельзя говорить родителям ребенка с особыми потребностями

1 26 6 0044002 1453281421 2. аутизм, особыми потребностями

Джейми Пэктон, мама, воспитывающая ребенка аутиста, написала гид по тому, как избежать неловкости, когда вы хотите поддержать родителей детей с особенными потребностями.

Мы выбрали 12 фраз, которые нельзя говорить мамам и папам особенных детей. Внимательно прочитайте и запомните их.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як боєць АТО плете собі нове життя після дембелю

1 26 5 yf-ukfdye 2 2. життя

Хтось п’є, хтось жінку б’є, хтось волонтерить чи з головою поринає у роботу. Не хоче чути ні про що, пов’язане з війною, чи навпаки як броню не знімаючи носить свій камуфляж. Кожен, хто пройшов АТО, перетравлює пережите по своєму.

Детальніше…Додати коментар (0)

Счастливая семья Андрея Черненко

1 26 4 SAM 6293 1 2. інваліда

Что надо человеку для счастья? Власть? Успешное дело? Деньги? Отменное здоровье? Хорошо бы. Но важнее всего – любить. И быть любимым. Ежедневно растворяться в близких людях. И радоваться ласковым словам жены, мамы и лепету крохи-сына, тянущего ручки навстречу…

Детальніше…Додати коментар (0)

ПАТ «Укрзалізниця» оголосило 2016 рік роком створення належних умов для доступу маломобільних пасажирів до об’єктів залізничної інфраструктури

1 26 3 5407. пандус, інвалідністю

Залізничники прагнуть усунути бар’єри, що перешкоджають людям з інвалідністю на рівні з іншими отримувати послуги на вокзалах та станціях. Керівництво ПАТ «Укрзалізниця» оголосило 2016 рік роком створення належних умов для доступу маломобільних пасажирів до об’єктів залізничної інфраструктури. У галузі вже розпочали втілювати відповідну програму.

Детальніше…Додати коментар (0)

Бібліотекарку з Львівщини у Швеції навчали озвучуванню книг для незрячих

1 22 audiobooks. вадами зору

Учасниця міжнародного шведсько-українського проекту «Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору» бібліотекар бібліотеки-філії смт Підбуж Дрогобицького району Надія Яким в складі групи з найкращих волонтерів України відвідала Швецію, де навчалась створення аудіобібліотеки навчальної та художньої літератури у форматі «дейзі» для українських користувачів з вадами зору.

Детальніше…Додати коментар (0)