В Одессе прошел 3-й фестиваль интегрированного КВН

1 24 news 73972 2Последние годы в наш язык проникло большое количество слов, которые мы не понимаем или боимся. К первой группе я бы отнес слова мерчендайзер, супервайцзер, ко второй — глобализация, интеграция и др. Побывав на интересном мероприятии, я открыл для себя новый смысл одного «импортного понятия»…

Детальніше…Додати коментар (0)

Ухвалено закон про санаторне лікування інвалідів війни

1 28 58. соціального захисту, інваліди

Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому проект закону «Про внесення змін до статті 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (щодо першочергового безоплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни)».

Детальніше…Додати коментар (0)

МОН просить виділити аутистів в окрему категорію

1 23 a72deb38806bd1613390d. дитина з майбутнім, синдромом аутизму

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник звернувся до Міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової із проханням вирішити питання виділення дітей з аутизмом в окрему категорію для того, щоб надалі розробляти систему навчання таких дітей.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Крыму хотят создать социальное такси

1 01 social taxi service. социального такси

Министерство социальной политики Крыма инициирует создание на полуострове социального такси, которое будет заниматься подвозом льготных категорий граждан. Об этом 22 мая на пресс-конференции сообщила первый заместитель министра социальной политики Крыма Ирина Кручек.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рекорди підкоряються мужнім

1 23 89522 2У березні 1993 року в Україні було створено Центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та його 27 регіональних відділень. Цей рік можна вважати початком цілеспрямованої роботи з залучення до занять спортом людей з обмеженими можливостями. Відтоді минуло 20 років. Для всіх, хто причетний до «Інваспорту», цей час промайнув у боротьбі. І не тільки у спортивній…

Детальніше…Додати коментар (0)