На Львівщині створюються передумови для запровадження інноваційних технологій у навчально-реабілітаційний процес для дітей з особливими освітніми потребами

1 29 1347958177 2. реабілітації

Міністерство освіти і науки України висловило вдячність Львівській обласній державній адміністрації та освітянам Львівської області за творчий підхід у вирішенні проблем навчання, реабілітації, соціальної адаптації дітей з особливими освітніми потребами. Таку відзнаку отримала ЛОДА за результатами науково-практичного семінару, що відбувся у м. Борислав Львівської області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблема детей-инвалидов и общества

1 28 regular 25 2. детей-инвалидов, интернате, патологиями

Проблема детей-инвалидов касается почти всех сторон нашего общества – от законодательных актов и социальных организаций, которые призваны оказывать помощь этим детям, до человеческой, моральной атмосферы, в которой живут их семьи. Все стороны требуют внимания.

Детальніше…Додати коментар (0)

Владимир Прушковский: «Моя овчарка-поводырь сама ходила в аптеку и магазин»

1 28 foto2 2. инвалидов, незрячих, собак-поводырей

Почему в Украине не готовят собак-поводырей для незрячих?

Каждые 5 секунд в мире теряет зрение один человек. Тогда глазами таких людей становятся родные люди или специально обученные животные. К примеру, за рубежом незрячим упрощают жизнь собаки-поводыри.

Детальніше…Додати коментар (0)

МА «Львів» ім. Данила Галицького працює над створенням оптимальних умов обслуговування пасажирів з особливими потребами

1 28 63595618. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького – аеропорт для всіх категорій населення, в тому числі і для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Саме тому, упродовж з 20 по 21 травня 2013 року, всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» спільно з Міжнародним Аеропортом «Львів» ім. Данила Галицького провели навчально-практичний семінар «Сфера обслуговування для всіх».

Детальніше…Додати коментар (0)