Для Андрійка, який народився без ручок і ніжок, знайшли маму і тата (ВІДЕО)

1 7 13 10275233m 1 2. дитини, усиновити

Подружжя зі США, яке готове усиновити Андрійка, невдовзі збирається приїхати в Україну. Волонтери та учасники груп підтримки Андрійка у соцмережах моляться, аби процес усиновлення пройшов успішно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инклюзивное образование нужно не только «особенным» детям

1 11 6 tiger-1329471917 2. адаптации, инклюзивного образования, ограниченными возможностями

В одном из прошлых номеров мы писали, что Кировограду катастрофически не хватает учителей-дефектологов. Да и вообще в последнее время в области активно взялись за введение инклюзивного образования, чтобы максимально охватить образовательным процессом детей Кировоградщины.

Детальніше…Додати коментар (0)

Журналіст перевірив – жити без звуку допомагає Інтернет та блокнот

1 5 10275465m 1 2. вадами, слуху

Наскільки складно людині із вадами слуху й мови щодня намагатися вести повноцінне життя, яким живе пересічний городянин? Чи можливо хоч якось спілкуватися людині, яка не здатна розмовляти та слухати, із звичайними перехожими та службовцями? Словом, яке воно – життя без звуку?

Детальніше…Додати коментар (0)

«Берег» — це все таки грунт під ногами

1 13 784521 2. реабілітації, інвалідів

Ці люди живуть пліч-о-пліч зі здоровими, будь-хто з яких (звичайно, не приведи Господи) в будь-яку мить може увійти до числа тих, кого називають інвалідами, і побачити життя зовсім в іншому світлі. Бо хто ж із нас знає, за ким дзвонять дзвони?

Детальніше…Додати коментар (1)

На залізничному вокзалі Одеса-Головна відкрили спеціалізований зал для інвалідів

1 2 13 100513 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Відпочити та придбати проїзні документи у затишній атмосфері з усіма зручностями людям з обмеженими фізичними можливостями сьогодні можна у новому спеціалізованому залі пасажирського вокзалу Одеса-Головна.

Детальніше…Додати коментар (0)