Допоможемо людям з вадами здоров’я знайти роботу

1 19 1 PM127image002 2. зайнятості

У Долинському районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для осіб із інвалідністю, в рамках якого проведені різноманітні заходи як для інвалідів, так і для соціальних партнерів, що опікуються питаннями зайнятості цієї категорії населення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Паралімпійці підтримали поранених бійців з АТО (ВІДЕО)

1 18 8 714521 1. поранених

Михайло Ткаченко на Сочинській паралімпіаді гордо ніс прапор України на знак протесту російській агресії.

Майстер спорту з лижних перегонів та біатлону, без обох ніг, з колегами підтримав у військовому шпиталі поранених бійців в АТО. Він переконує – головне, не падати духом.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Полтавщині можуть розмістити 70 переселенців-інвалідів

1 18 7 30349-1u 2. інвалідів

Як повідомила директор департаменту соціального захисту населення Полтавської ОДА Людмила Корнієнко, у місті Гадяч та селі Горбаніка Полтавського району (Горбанівський геріатричний пансіонат ветеранів війни та праці) є 70 резервних місць для одиноких інвалідів та престарілих людей. Тут є можливість розмістити й вимушених переселенців, які приїздять на Полтавщину із окупованої території та зони АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Харьковские инвалиды-болельщики стали волонтерами

1 19 4 00799264 n2. волонтер

Шестеро инвалидов взяли под опеку переселенцев с особыми потребностями из Луганской и Донецкой областей.

Ребята создали инициативную группу «Добро. Всегда!» и обеспечивают людей, выезжающих из зоны АТО, едой, временным жильем и моральной поддержкой.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рада продовжила на 5 років податкові пільги для підприємств, які належать інвалідам

1 18 5 18227 2. інвалідів

Дія закону триватиме до 2020 року.

Верховна Рада продовжила на 5 років податкові пільги для підприємств, які належать інвалідам. За відповідне рішення проголосували 270 депутатів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прес-конференція: “Гроші для інвалідів. Як ефективніше витратити близько 1 млрд. грн. на працевлаштування інвалідів та державну підтримку організацій інвалідів?” (ВІДЕО)

1 18 4 645724 200 1 2. іван сікора, ато, державна служба україни у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, юрій антропов, відкрите суспільство, громадська організація, реабілітації, фонд соціального захисту інвалідів, фундація, інвалідів

15 серпня 11-00 у Прес-центрі Укрінформу відбулася прес-конференція на тему: «Гроші для інвалідів. Як ефективніше витратити близько 1 млрд. грн. на працевлаштування інвалідів та державну підтримку організацій інвалідів?» (Зала 1).

Детальніше…Додати коментар (1)

Мінінфраструктури доручило Укрзалізниці удосконалити систему обслуговування маломобільних пасажирів на головних вокзалах Києва і Львова

1 18 2 5407. маломобільних, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

До кінця року залізничникам доручено удосконалити процес обслуговування маломобільних громадян на головних вокзалах Києва та Львова. А наступного року безбар’єрними для осіб з обмеженими фізичними можливостями повинні стати ще близько 20 найбільших вокзальних комплексів залізниць України. Відповідне рішення прийнято за підсумками наради, що відбулася 14 серпня, за участю представників Національної Асамблеї…

Детальніше…Додати коментар (0)

Для людей з особливими потребами мають бути створені усі умови для комфортного пересування

1 18 2 image 1 2. маломобільних, обмеженими можливостями, особливими потребами, інвалідів

Миколаїв. 15 серпня відбулося засідання координаційної ради при облдержадміністрації по виконанню обласних програм соціального захисту населення.

Обговорювали стан забезпечення доступності об’єктів соціального призначення для маломобільних груп населення. У Миколаївській області на цей час проживає 60,5 тис людей з обмеженими…

Детальніше…Додати коментар (0)